Salata „Chilli” Cu Fasole, Ardei Kapia Și Porumb

Inca o salata usor de preparat si foarte gustoasa de la prietena mea 🙂

Omul mereu la dietă inventează tot ce poate ca să se sature și să nici nu bage la ghiozdan prea multe calorii. Așa și noi – chilli e o mâncare foarte bună, dar cam grasă. Cum facem să păstrăm măcar ceva din ideea de chilli, dar fără grăsime și cât mai light? Simplu. Facem o salată cu fasole, ardei kapia și porumb.

Ingrediente secrete: boiaua de ardei iute și pătrunjelul.

Salată “chilli” cu fasole, ardei kapia și porumb
Salată sățioasă, cu ceva proteină (de la fasole) și gust cu totul special.
 Categorie Salate
 Specific Vegan
 Timp de preparare 10 minute
 Portii
 boluri de salată
INGREDIENTE
ETAPE
Se amestecă totul. Și gata!
NOTĂ: Se poate pregăti pentru 3-4 zile, dacă se pun ingredientele într-un borcan în exact ordinea asta: sosul de roșii, cățeii de usturoi, uleiul de măsline, condimentele (sare, boia, piper), fasolea roșie fiartă, porumbul, prazul, ardeiul kapia, pătrunjelul, salata verde. Apoi borcanul poate fi ținut la frigider, și se amestecă totul la servire.

De aici 🙂 Enjoy 🙂

la fel de usor si de gustos: Salata de mazare cu ceapa si patrunjel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *