super reclama

classy002de mult n-am mai vazut o reclama atat de inspirata. super, de la ce pleaca si la ce ajunge 🙂 (vedeti mai jos)

am carnet de motor

si eu am carnet de motor, dar mi-a fost foarte frica sa merg prin nebunia din Bucuresti. nu mergeam decat in weekend-uri cand era mai liber. am mai fost pe motor la vreo doua concerte rock, sa ma dau mare 🙂 dar atat. adrenalina nu era eliberata de sentimentul de libertate, ci de teama de a nu fi lovita in trafic. si mai e si problema drumurilor, orice denivelare, orice manevra brusca poate fi fatala. nu sunt fricoasa, dar instinctul de conservare si faptul ca aveam un copil de crescut nu mi-au lasat loc de alta varianta. am renuntat definitiv in doi ani. si mai e o chestie, vremea de la noi este cam potrivnica mersului pe motor, vara e infiorator de cald, cum dracu’ sa stai cu casca aia pe cap si tot echipamentul de protectie, iar in restul timpuilui ploua destul de mult si e iar foarte riscant.

examen cu politistul in spate

dar ma descurcam bine. trebuie sa spun ca am fost ultima generatie care a dat examenul cu politistul in spate. nu in carca mea, desi asa-l simteam, pe saua motocicletei, in spate. mi-era cam tarsa, dar am reusit sa-l fac sa-si doreasca sa se dea mai repede jos. inainte sa plecam pe traseu, l-am intrebat daca are asigurare. un pic deranjat, m-a intrebat ce am de gand. normal ca nu aveam nimic, dar mi se pare vital ca la o astfel de meserie sa ai o asigurare zdravana 🙂 oricum, rezultatul a fost ca a vrut sa scape cat mai repede de mine 🙂 a fost un examen adevarat: sala, poligon, traseu cu politist in spate. n-am sa uit niciodata ce ne-a spus: “feriti-va voi, pentru ca nu va fereste nimeni”. perfect adevarat, dar, din punctul meu de vedere, multi sunt sinucigasi. cat sunt de atenta (si sunt mult mai atenta de cand am facut scoala asta), tot reusesc de multe ori sa ma surprinda.

insa, chiar daca nu mai merg pe motor, nici nu mai am macar, am un alt mare avantaj. de cate ori ma opreste vreun politist (de cele mai multe ori pentru ca vorbesc la telefon), cand imi vede categoria A pe carnet, devine brusc mai indulgent, de multe ori fiind in admiratia mea 🙂 si ma simt tare bine. unul odata mi-a si spus asta, el fiind necajit ca nu a reusit sa si-l ia. va dati seama ce mandra am fost 🙂 si am si scapat doar cu un avertisment.

dar hai sa vedem reclama 🙂

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.