iidee

reclama surper tare, foarte ingenioasa si cu mult umor

iidee
iidee

Asa trebuie sa fie o reclama! Maaaai, fac unii niste  reclame de te gandesti ce imaginatie si ce scoli fac  de ies atat de bune. Si nu poti sa nu-ti pui si intrebarea inversa, cine face la noi reclamele alea idioate si fara sens, cu adresabilitate catre o tinta nu prea evoluata, ca si autorii reclamelor de altfel?

Pana la urma o reclama trebuie sa aiba de toate, umor, imaginatie, adresabilitate mare si sa transmita un mesaj clar si incitant. Mai sunt si altele probabil, dar eu stiu ca astea sunt primele care imi sar in ochi. Si nu-ti trebuie scoala sa intelegi aceste lucruri de  bun simt pentru o reclama. Numai ca cei care fac reclamele la noi cred ca sunt total lipsiti de simtul realitatii, ca de imaginatie nici nu poate fi vorba.

Uitati-va aici, idee geniala de reclama, cu mult umor! Si daca nu te duci sa-ti cumperi, sigur o tii minte si tii minte si marca aparatului. Iar undeva, subconstientul va lucra atunci cand vei vrea sa-ti achizitionezi un aparat electrocasnic.

Nu mai bat campii 🙂 va las sa o urmariti. Enjoy! 🙂

Mai gasiti pe acest blog exemple de reclame foarte bune sau foarte proaste reclame aici, aici, aici … Chiar va invit sa va mai uitati ca unele sunt extrem de dragute, iar altele sunt atat de proaste ca razi de prostia celor care le-au facut (in caz ca nu te apuca plansul 🙂 ). Dar aici ne distram, nu plangem! 🙂 Preferata mea este asta 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.