ganduri bune

prietenilor mei de pe Facebook

ganduri bune
pentru prietenii mei

aceasta postare este pentru voi, prietenii mei de pe Facebook. prietenii mei reali sau virtuali. va multumesc mult pentru faptul ca sunteti atat de receptivi. nu mi-as fi putut inchipui ca voi aduna atatea like-uri. prietenii reali, mai apropiati sau mai departati au raspuns in proportie destul de mare si dupa cum merge treaba, cred ca o vor mai face. prietenii virtuali nu au fost mai prejos

prietenii mei virtuali

prieteni virtuali
prieteni virtuali

incep cu voi, dragii mei prieteni virtuali pentru ca tocmai prin faptul ca nu am stat niciodata fata in fata sunteti remarcabili. se vede bine ca am stiut destul de bine sa va aleg sau sa ma alegeti. adevarul este ca nu am dat accept sau cerere de prietenie decat acolo unde mi s-a parut ca am ceva in comun cu persoana respectiva, muzica, poezie, fotografie sau arta in general, animalute, locuri frumoase, bancuri bune, un pic de sport, reclame ingenioase, mesaje de iubire, citate, bloguri bune, chiar foarte bune, curiozitati, informatii si multe, multe altele cu care suntem compatibili. si chiar daca nu va cunosc pe multi, cu unii chiar simt ca avem o lungime de unda comuna care ne aduce mai aproape. si sunteti cativa pe care chiar as vrea sa va intalnesc. nu stiu cand si cum, dar asta imi doresc. nu dau exemple, cred ca voi stiti ca sunteti speciali pentru mine 🙂

prietenii mei reali

prietenie
prietenie

voi, dragi prieteni reali sunteti de mai multe feluri: cei cu care ma vad des sau relativ des, cei cu care ma vad rar, cu unii atat de rar ca nici nu mai stiu de cand nu ne-am mai privit in ochi. dar sunteti aici si stiu despre voi si stiti despre mine si ma bucur pentru voi de cate ori am ocazia. au trecut poate ani de cand nu ne-am mai vazut, dar stiu ca sunteti acolo si mai stiu ca daca vom reusi sa ne vedem in goana asta nebuna care ne mananca existenta, vom sta si vom povesti de parca n-ar fi trecut atat timp, ci parca doar cateva zile. nu sunteti multi asa, si iar voi stiti cine sunteti si-mi sunteti dragi. mai sunt altiii cu care ma vad ocazional, desi mi-as dori sa se intample mai des, dar macar reusim sa ne vedem si sa povestim un pic, niciodata atat de mult incat sa ne plictisim. toti sunteti deosebiti si ma bucur sa va am aproape intr-un fel sau altul.

refuzam Facebook

da, la inceput nici nu vroiam sa aud de Facebook. aveam impresia ca nu este altceva decat o mare pierdere de timp. clar si acum cred asta, dar de cele mai multe ori este si o mare bucurie sa pierd timpul alaturi de voi.

in alta ordine de idei, de cand folosesc Facebook nu mai am nevoie de televizor. chiar daca nu reactionez aproape niciodata la postarile pe teme politice, asta nu inseamna ca nu le citesc, ca nu ma infurii sau nu ma distrez uneori, dar nu prea-mi place subiectul politica si atunci nu reactionez. dar sunt in tema cu ceea  ce se intampla datorita voua.

am inceput sa folosesc Facebook atunci cand am venit aici si am avut numai colegi tineri care tineau legatura pe Facebook, faceau grupuri pentru diferite proiecte si a fost nevoie sa ma adaptez. si am acum prieteni in toata lumea cu care tare mult as vrea sa ma mai vad.

iar de atunci am ramas dependenta de Facebook. totutsi, cand sunt in Romania, nu prea ma timp sa socializez 🙂 asa cum o fac de aici. pe unii dintre voi nu am apucat nici macar sa va feliicit de ziua voastra si-mi pare tare rau, dar sincer, au fost zile cand nici macar nu am apucat sa deschid Facebook-ul nu-i o scuza, e realitatea.

multumesc

vreau sa va multumesc tuturor prietenilor mei pentru ajuorul dat, pentru like-urile pentru acest blog si pentru ca ati fost foarte multi care mi-ati citit dintre postari. nu pot sa dau prea multe invite intr-o zi (sa nu-l supar pe dl. Facebook), dar incet-incet, am sa va dau tuturor si va multumesc anticipat si voua pentru ca am certitudinea ca veti fi receptivi, asa cum au fost toti ceilalti. am reusit sa adun intr-o saptamana 91 de like-uri de la voi si am crescut de la 10-15 views intai pe la 40 si acum am ajuns pe la 70. stiu ca nu-i mult, iar cine mai are blog, stie asta, dar eu sunt extrem de multumita si va multumesc voua, prietenilor mei, pentru asta. si va mai astept sa ma mai vizitati daca mai gasiti ceva interesant printre ceea ce scriu aici si daca aveti chef si timp puteti sa si comentati si daca va place ceva atat de mult si mai dati si un share o sa fiu in al 9-lea cer 🙂 va multumesc mult si va astept!

cu legatura cu ceea ce am scris aici mai sunt si poatarile multumesc! si cum m-am hotarat sa-mi fac blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.