Mihaela Radulescu

 

Cel mai tare moment de la ROMANII AU TALENT din 4 martie 2016. Mihaela Radulescu a apasat Butonul de Aur!din punctul meu e vedere, Mihaela este, inainte de toate, un om extraordinar. si spun asta pentru ca nu doar ca am ajuns la cateva emisiuni de-ale ei (in backstage), dar am asistat si la filmarea unui videoclip pe care Mihaela l-a regizat si am si avut si oportunitatea de a sta de vorba cu ea vreo ora in cabina ei si am reusit sa vad cate ceva din ceea ce este Mihaela Radulescu, dincolo de ceea ce lasa sa se vada.

la emisiuni

nu pot sa spun ca in urma emisiunilor mi-am conturat foarte bine o parere despre ea. ceea ce am remarcat din prima a fost ca avea un corp impecabil, foarte frumoasa, acea frumusete pe care o au oamenii siguri pe ei, care au reusit in viata, cu un dialog scurt si la obiect, foarte directa si ferma in acelasi timp. am spus ca avea un corp foarte frumos, sculptat, pentru ca acum mi se pare ca a exagerat putin cu muschii de pe ea, desi, ca sa fiu sincera, mi-ar placea sa fiu si eu criticata ca am lucrat prea mult la sala 🙂 oricum, parerea mea este ca era impecabila, atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere al comportamentului pe care il avea fata de oricine intra in interactiune cu ea in vreun fel (artisti, producatori, masinisti, oricine). si acum este impecabila 🙂

la filmarea videoclipului

aici, am stat mai bine de 16 ore prin preajma ei, eu deja fiind in admiratia ei totala 🙂 vreau sa spun mi-ar placea sa vad mai des oameni atat de implicati si de daruiti lucrului pe care-l fac. poate n-am avut eu noroc sa dau peste prea multi, doar cativa din cati cunosc (cred ca mi-ajung degetele de la o mana) se ridica la aceste standarde din punctul meu de vedere. vorbesc aici de implicare si daruire pentru ceea ce faci. da, sunt destui oameni implicati, dar de multe ori atunci cand au si ei un interes mai mult sau mai putin vizibil, sau oameni draguti, milosi, care te ajuta cand ai o problema, dar atat, care se bucura cu tine, dar oameni cu adevarat daruiti putini, foarte putini (cei ce citesc aici si ma cunosc, se stiu ei cine sunt) 🙂

dar sa revenim la Mihaela. deci arata bestial, imbracata adecvat pentru munca de teren, fardata discret, de zi, cu parul strans intr-o sapca cool, pantaloni Combat (nu din aceia care sa-i scoata formele in evidenta), tricou si bocanci. super tare. nu etala vreo firma (desi sunt convinsa ca nu era nimic luat din Obor), discreta si rafinata. admiratia mea a crescut cand am vazut-o, si a tot crescut pe parcursul zilei, urmarind-o cum isi facea treaba in cel mai profesionist mod posibil, in acelasi mod direct si ferm pe care-l vazusem la emisiuni.si in afara de asta, Mihaela a facut acel videoclip cu bugetul ei, si-a pus la bataie relatiile pe care le avea pentru inchiriere de studiouri, de aparatura, lumini, toata recuzita necesara pentru filmarea unui videoclip. s-a ocupat de figuratie, si a fost la greu figuratie, de tot, tot. la acea vreme, ceea ce a facut Mihaela, a fost un ajutor mai mult decat necesar si bine venit pentru formatia respectiva care intrase intr-un con de umbra datorita unor cauze independente de vointa lor. Mihaela, a contribuit mult prin realizarea acestui videoclip la mentinerea formatiei in atentia publicului. Mihaela s-a comportat exemplar, atat din punct de vedere profesional cat si uman.

in cabina Mihaelei

m-am dus sa vorbesc cu ea in ce emisiune facem premiera videoclipului. era neagra de suparare. n-a spus nimic. mi-a vorbit ferm si distant (relatia nu era foarte apropiata, dar nici atat de rece dupa orele petrecute impreuna la filmare) si a plecat sa-si continue emisiunea. m-am prins ca s-a intamplat ceva desi nu mi se semnalase nimic. am hotarat sa astept sa termine emisiunea si s-o abordez direct. imi placea prea mult de ea ca sa las lucrurile asa. banuielile mele s-au adeverit. era extrem de suparata. nu sunt un blog de scandal si nu am sa dau amanunte (de-asta nu am dat nici alte nume). mi-a explicat foarte clar care sunt motivele supararii ei si si-a exprimat amaraciunea si dezamagirea in raport cu cele intamplate. imi venea sa intru in pamant de rusine, desi eu nu facusem nimic, dar eram un reprezentant al supararii ei. nu mai trebuie sa spun ca am picat ca din oala, neavand niciun avertisment prealabil. am ascultat-o in tacere (nici nu e Mihaela omul pe care sa-l intrerupi) :). in timpul asta ma gandeam cum sa incerc sa atenuez macar un pic din discomfortul creat de circumstante. nu vreau sa blamez pe nimeni, dar din punctul meu de vedere, Mihaela avea dreptate 1000%, iar ceea ce-mi spunea nu mi-era necunoscut (nu ma contrazic, nu stiam situatia in cauza, dar semnalmentele mi-erau cunoscute). cu greu am reusit sa o contracarez cat de cat, nu prea aveam argumente solide, dar am sfarsit prin a ne imbratisa si a-mi promite ca va incearca sa nu mai puna asa la suflet. si asa a si fost. Mihaela nu-i un om ranchiunos. eu una, as fi reactionat mult mai dur si nicidecum n-as fi uitat. Mihaela a uitat sau macar s-a facut ca uita, am remarcat asta dupa un timp cand am vazut clar ca s-a implicat iar sa ajute 🙂 nu m-am mai vazut cu ea de atunci (sunt vreo 10 ani), nici macar nu stiu daca isi mai aduce aminte de mine, mai ales ca eu sunt un om caruia nu-i prea place sa iasa in evidenta, dar am urmarit-o in continuare cu aceeasi admiratie.

model de altruism

mi se pare ipocrit si total nefondat sa critici si sa judeci un om fara sa-l cunosti. Mihaela e un exemplu de  altruism. si ce daca are mai multi muschi decat ar trebui, si ce daca pune nu stiu ce postari pe facebook care nu plac tuturor, si ce daca sta la Monte Carlo, si de daca se da in spectacol la Romanii au talent si ce daca  … chiar nu conteaza. pentru unii (unele) e greu sa se uite in oglinda si apoi sa se uite la Mihaela, pentru unii, strugurii sunt acri. Mihaela e in primul rand un om de scena care trebuie sa faca spectacol si sa atraga audienta si  o face.atat de bine ca multi se oftica si o critica.

pentru mine, Mihaela e un om deosebit si poate face orice nebunie ca asa va ramane. fiecare e liber sa aiba opinia lui, dar de ce sunt atat de importante aparentele?

imi pare rau ca nu am avut posibilitatea sa-i spun Mihaelei cat o admir. cine stie, poate odata? 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.