Femei grase

dove atitudinenu sunt o slaba si n-am fost niciodata, pot spune chiar ca m-am ingrasat cam mult in ultimul timp si nu reusesc sub nicio forma sa ma apuc de un regim sanatos. vreau sa spun ca m-am ingrasat pentru ca mananc haotic, mananc mult, mananc orice, mananc tot din farfurie, chiar daca m-am saturat inainte sa se termine. asta e. oricum nu asta e subiectul. intotdeauna am incercat sa ma imbrac in asa fel incat sa-mi ascund defectele, nu sa mi le expun.

club de cocalari

insa aseara am fost intr-un club. nu-i dau numele pentru ca nu merita, atata cocalarime adunata la un loc (de ambele sexe) nu cred ca am mai vazut vreodata. managerul clubului incearca sa faca un fel de educatie, are intr-o saptamana o zi pentru standup comedy, o zi pentru teatru, o zi pentru muzica live. admirabil, dar nu stiu ce o sa poata face cu cocalarii de acolo. ma rog, eu ii doresc succes. dar sa revenim la subiect. fauna acolo, cata vrei,  fauna care s-ar fi comportat identic oricine ar fi fost pe scena. vedetele nu erau artistii, vedetele erau ei, ei venisera sa faca spectacol, sa-si etaleze telefoanele, ceasurile, muschii, tatele, picioarele, limbile (din gura, nu cele vorbite), cunostintele. ok, nu-i judec, dar asta-i next generation? ok si asta, atat avem. poate ca totusi nu ar trebui sa generalizez.

grase cu atitudine

si totusi in toata aceasta fauna, mi-a placut ceva. erau cateva tipe grase, super aranjate (toata lumea se vroia asa acolo) si imbracate ba cu fuste scurte, ba cu pantaloni scurti. desi prima reactie a fost si eu sunt grasa dar nu-mi pun fusta pana la cur, totusi, stand acolo si studiind mi s-a parut extraordinar ca acele fete nu aveau niciun fel de inhibitii (bine, nimeni acolo nu avea niciun fel de inhibitii). erau imbracate foarte modern si nu mi s-a mai parut atat de rau ca isi etaleaza formele mai mult decat bine facute si crescute. grase bine si totusi niciun pic dizgratioase, stapene pe ele, facand parte din aceeasi fauna si integrandu-se total. totusi au reusit sa-mi capteze atentia si sa-mi atraga admiratia. pana la urma nici nu stiu daca erau lipsite se inhibitii sau doar respectau eticheta din acel club, dar aveau curajul sa o faca indiferent de forme. si sincer, nu mi s-au mai parut atat de dizgratioase. si desi sunt un om care se simte foarte bine in pielea lui, indiferent de dimensiune, am inteles ca ma pot simti si mai bine, desi nu cred ca voi renunta la stilul meu, care imi place foarte mult. asa ca nu va ascundeti, daca voua va place, daca voi va simtiti bine, nu cunteaza daca esti obeza sau anorexica, cu tatele mari sau mici, cu fundul mare sau gogonet, importanta e atitudinea si modul in care purtam hainele, fie ca ne ascund mai mult sau mai putin defectele. Atitudine doamnelor! 🙂

dove

reclama la dove a surprins extraordinar de bine acest aspect, desi se referea la piele, aducea in fata faptul ca nu conteaza daca esti slaba sau grasa, nu conteaza culoarea pielii, conteaza doar atitudinea. bine, dove!

2 comments

  1. Big like! Nu de alta, dar e așa de aiurea cum tratează societatea persoanele supraponderale, încât e ca o gură de aer proaspăt să mai citești și despre oameni care se simt bine (și sunt acceptați) în pielea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.