Vocea Romaniei

Vocea Romaniei
Vocea Romaniei

acum, cand scriu am televizorul deschis pe Vocea Romaniei. cred ca e una dintre putinele emisiuni la care te mai poti uita. printre toate cacaturile, manelisti, individe si indivizi care nu stiu ce altceva au facut in afara de faptul ca si-au tras-o cu unul sau cu alta, exista si si-a facut loc si aceasta emisiune care, din punctul meu de vedere, nu trebuie ratata. apropo domnilor si eu mi-am tras-o cu unul si cu altul si mai sunt multe ca mine, nu ne vreti si pe noi la televizor? cred ca n-am incapea in platou, n-am incapea nici in curte. nu-nteleg pentru ce spalati creierii oamenilor? dar alta data despre stifurit (conform dex, cui mic de lemn, fara cap).

mie Vocea Romaniei mi se pare o emisiune de exceptie din toate punctele de vedere si fac tot posibilul sa nu o ratez. daca nu reusesc,  ma uit la reluare. concurentii foarte buni, iar antrenorii sunt super artisti (bne ca au scapat de Brenciu, ala nu e decat un mascarici, un maimutoi).

imi plac si ii admir pe Moga, Smiley, Loredana si in special pe Chiriluta 🙂 (cred ca-l enerveaza maxim sa i se spuna asa). toti sunt artisti adevarati, vedete, nu persoane publice. mai sunt si alti artisti adevarati la noi, dar cei 4 de la Vocea Romaniei, in afara de mult talent au avut parte si de acele oportunitati pe care daca stii sa le fructifici ajungi acolo unde sunt ei.  si multa munca, nu doar oportunitati, dar sigur s-au si aflat in locul potrivit la timpul potrivit, cred eu.

Tudor Chirila mi se pare un tip extrem de destept, arogant, poate chiar spre mitocan (asa il percep eu, poate gresesc) si totusi imi place foarte mult. cred ca trebuie o postare separat pentru Tudor 🙂

nu stiu cat e regizat si cat e spontan, dar e de neratat, concurenti foarte buni, muzica bine aleasa.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.