Diana Gulan blog

minunile Dianeisprancene remarcabile

daca vreti sa aveti niste sprancene remarcabile, dar naturale in acelasi timp, apelati la Diana Gulan. m-am dus prima data cu inima stransa. spancenele mele sunt foarte estompate, de fapt erau. si m-am hotarat sa fac ceva. am ajuns la Diana datorita unor vouchere pentru tratament pentru ochi. am fost atat de incantata de ce am gasit acolo si de ce a reusit sa faca in 3 sedinte cu ochii mei obositi ca m-am hotarat sa-mi accentuez sprancenele. teama mea cea mare era sa nu arat ca si Cruella (101 dalmatieni). sincer, cred ca nu realizati, sprancenele mele erau aproape invizibile, iar rezultatul putea fi dezastruos daca nu dadeam peste cineva cu un gust atat de bun al esteticului asa cum are Diana.

make-up permanent de exceptie

si nu mi-am tatuat numai sprancenele, mi-am tatuat si ochii, partea de jos, arata ca si cum as fi dat cu creion Khol negru. daca n-am chef sa ma fardez, ochii mei sunt accentuati si sunt foarte multumita. dar m-a cam durut. daca la sprancene durerea este suportabila, la ochi a fost cam naspa. dar rezultatul a fost de exceptie. si atat am vrut eu, dar Diana face orice in materie de tatuaj facial si este o adevarata artista.

investitie

ca sa nu mai vorbim ca dotarea cabinetului este de ultima generatie si nu lucreaza decat cu pigmenti de foarta buna calitate, care nu isi schimba culoarea in timp. Diana investeste foarte mult in calitate, iar rezultatul e pe masura. daca intrati pe blogul Dianei Gulan, veti gasi toate informatiile utitle pentru a avea un look de exceptie. si voi, daca vrei sa investiti in asa ceva, nu va zgarciti, nu va duceti oriunde, nu va duceti unde e pretul mai mic pentru ca de cele mai multe ori veti regreta cel puti 2 ani de cate ori va veti uita in oglinda. eu una, daca Diana ar pleca din tara, m-as duce oriunde, nu m-as lasa pe mana altcuiva. iar pentru noi tot investitie este, investitie in look :), investitie in noi. si sa nu uitam si cat de bine ne simtim de cate ori ne uitam in oglinda sau ni se face un compliment :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.