cafeaua de dimineata

cafeaador cafeaua de dimineata. sunt singurele momente din timpul zilei cand sunt doar eu cu mine. nu ma gandesc la nimic, stau si ma uit la televizor, fumez si-mi savurez cafeaua. e un moft cu care-mi incep ziua. am o cafea anume si nu-mi lipseste aproape niciodata. pot renunta la orice, dar la asta nu vreau sa renunt.

irish cream coffee

irish cream coffee este si o gasiti la magazinul de ceai si cafea Kaffa de la Hala Traian. am inteles ca mai au un magazi si la Dorobanti, dar eu ma duc la Traian. am mai incercat si alte marci, dar ca asta nu e niciuna. mai au si alte multe arome, dar mie asta mi se pare cea mai tare. in preajma sarbatorilor de Craciun mai au si rom cu ciocolata sau scortisora. mai au si altele, dar eu pe astea le-am incercat si astea imi plac, dar totusi nu-s ca irish. v-o recomand.

kaffa

si magazinul e foarte cochet. au multe alte variante de cafea cu arome, ambalate sau vrac, au masina de rasnit si daca e cazul, se poate rasni, la orice dimensiune doriti, in functie de modul in care o preparati. eu o prefer facuta la french press pentru ca mi se pare ca e modul in care aroma se pastreaza cel mai bine. merge si la ibric. au si nenumarate ceaiuri, dar eu nu prea sunt bautoare de ceai. si o sumedenie de accesorii, mai moderne sau cu un aer vintage, cani si cesti. daca vreti sa va relaxati si daca sunteti pasionati de cafea sau ceai, dati o raita pe acolo, o sa ramaneti surprinsi.

si pentru ca tot se apropie Craciunul, puteti sa gasiti si idei de cadouri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.