dezbatere prezidentiala cu doua curve

curve periculoasev-ati uitat la realitatea tv? ce-ati vazut? eu am vazut doua curve:

curva de pe centura

mahalagioaca, centurista adevarata, cu samanta de scandal, vorbe multe, fara sens, miciuni si raspunsuri ocolite, nimic direct, doar o atitudine obraznica care se dorea a arata siguranta. un limbaj care se dorea elevat, dar se vedea ca invatase pe dinafara niste replici care se doreau a fi spirituale, dar din pacate parca recita dintr-o carte de poezii, uitand sa dea pagina. clar scoala lui Iliescu. n-a invatat inca sa dea din cap, in rest parca am vazut reecranizarea unui film de cinemateca. deci daca votati Ponta, votati comunismul cu fata umana. ma intreb domnule Ponta, de ce trimiteti studentii acasa in zilele alegerilor? de ce nu-i trimiteti mai bine la studii in strainatate? acolo sigur n-ar putea sa voteze, dar la fel de sigur ar putea avea un viitor intr-o democratie adevarata, nu itr-o democratie originala. ati putea ramane doar cu pensionarii pe care reusiti sa-i pacaliti la fiecare alegeri cu indexarea pensiilor pe post de marire. sau mai bine ii eutanasiati ca n-o sa aveti din ce sa le platiti pensiile. dar faceti asta dupa vot.

curva de lux

prezentabila, distinsa, nu vorbeste mult si aiurea, vorbeste la obiect. prezinta lucrurile clar si nu are nevoie de multe cuvinte, evident constienta de avantajul de clasa pe care-l are fata de centurista, o adevarata curva de lux. dar din pacate, la fel de gol de consistententa, cu un bagaj mult prea mare pentru a trece neobservat, un bagaj pe a carui eticheta, din pacate scrie Basescu. si desi aveti in spate si oameni de o incontestabila valoare, din pacate domnule Iohannis, eticheta e scrisa pe ambele parti si nu puteti scapa de ea.

cu cine sa votam? sa votam pentru o tara submediocra, cu apucaturi de centurista sau o tara cu multe clase mai sus, dar cu o eticheta murdara, patata, imbacsita? unde mai pui ca nu stim nimic despre termenul de expirare 🙂

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.