cum m-am hotarat sa-mi fac blog

anonimat pe blogadevarul ca eu cochetam de mult cu ideea de blog, dar hotararea am luat-o cand am divortat. il urasc atat de tare pe individul acela incat vreau sa strig in gura mare toate mizeriile pe care mi le-a facut. in mod normal, sunt de principiu sa-ti speli lucrurile in familie, dar cand risti sa te sufoci de atata mizerie, cand risti sa nu mai crezi in nimeni si in nimic, te gandesti ca ar fi bine sa stie toata lumea, poate nu si-o mai fura si altii.

totusi mi-am pastrat anonimatul. cred ca cel putin, pentru moment e mai bine asa. evident ca voi trimite link cu blogul tuturor celor care vreau sa afle si sa citeasca si multi isi vor da seama despre cine e vorba. asta si vreau pentru ca altfel categoria raposatu’ sau lipitoarea (inca nu m-am hotarat) ar fi inutila.

despre mine

in general sunt o persoana foarte intelegatoare si pacifista. accept multe, ma fac ca nu vad multe, trec multe cu vederea si unii profita de asta, dar intr-un mod decent, dar altii intind coarda pana se rupe si devin isterica si rea. dupa ce trece isteria, stau si ma gandesc ce si cum sa fac ca acea persoana sa primeasca ceea ce merita. stiu ca o sa spuneti ca fiecare primeste ceea ce merita, dar un pic de ajutor nu strica niciodata, ba chiar poate destresa. si nu mi se intampla des. mi s-a intamplat cu raposatu’ si mi s-a mai intamplat o data, poate va povestesc si asta candva.  cand simt ca nu ma potrivesc cu cineva incerc sa scot persoana respectiva din viata mea. daca nu pot s-o fac complet, atunci incerc s-o evit pe cat posibil. dar pe el nu-l puteam evita, eram casatorita cu el de 25 de ani si consideram ca daca am reusit sa ne suportam atat timp, puteam continua. pe de alta parte era destul de complicat sa iau totul de la capat. mai aveam si business-uri impreuna. dificil. rabdare. am sa va povestesc tot, in postari cu titluri sugestive.

si despre voi

ca tot am pomenit de anonimat, voi pastra si anonimatul celor care vor aparea in postari. voi folosi diferite porecle pe care le-am dat eu sau altii sau diferite initiale care pot avea legatura cu numele lor, cu locul in care lucreaza sau cu nimic, cum o sa mi se para mie ca se potriveste mai bine.

in orice caz, urmariti-ma pentru ca am multe de spus si sper ca experienta mea sa va ajute cand aveti nevoie sau daca nu macar sa va distreze. sau ca sa fim in tonul blog-ului sa va destreseze. spun sa va distreze pentru ca am de gand sa fac haz de necaz. o sa incerc sa aduc o nota comica cacatului pe care l-am inghitit 25 de ani. am sa spun tot fara perdea sa ma distrez macar gandindu-ma ce moaca vor face cei ce se vor regasi in aceste randuri, dar mai ales raposatul (lipitoarea) si … urmariti-ma 🙂

in dragoste si in razboi nu exista reguli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.