doua dintre benzinariile mol

pompa benzinade cele mai multe ori pun benzina la Mol. de cand m-am mutat pun ori la Mol-ul de pe str.Rm.Valcea, ori pe Turnu Magurele. astea imi sunt in drum.

Mol-ul de pe Rm. Valcea

angajatii de la Rm.Valcea sunt sub orice critica. azi am fost sa alimentez si toanta aia care a pus benzina, a inchis capacul, fara sa puna busonul. cand am vazut in oglinda laterala cum atarna busonul si nu vedeam capacul, am crezut ca l-a rupt proasta si nici nu si-a asumat asta si m-a lasat sa plec asa. evident ca m-am umplut de nervi pana am reusit sa opresc si sa vad prostia.

alta data, benzinaria plina si un nesimtit, dupa ce a pus benina si a achitat s-a apucat sa-si stearga geamurile. i-am spus celei care era pe-afara, dar mi-a spus ca nu-i treaba ei sa-l atentioneze, sa-i spun eu daca vreau. am chemat seful de statie, dar inutil, angajatii aia sunt niste imbecili pe care nu-i intereseaza decat sa treaca vremea si sa-si ia salariul.

Mol-ul de pe Turnu Magurele

aici sunt baieti draguti, dar exista un individ destul de batran, care astepta bani, se vede ca asteapta sa-i dai ceva doar pentru ca e acolo. nu sterge geamurile, nu face nimic decat sa puna benzina si sa astepte. nu am nimic impotriva sa le dau o mica atentie daca sunt draguti si cooperanti, dar ca sa dau numai pentru ca astepta, ma enerveaza cumplit. si nu dau. cred ca-mi umple frigiderul, dar putin imi pasa. daca ar avea ceva in capatana, ar incerca sa faca ceva, sa se faca util daca vrea sa primeasca. ca sa nu mai vorbim ca ei sunt acolo tocmai sa faca aceste treburi si sunt platiti pentru asta. enervant si de cacat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.