ati votat? depopulare?

sex politiccum e? ati votat? mergeti la runda a doua? si cu cine votati? cu Iliescu sau cu Basescu? care e raul cel mai mic acum? raman la parerea mea, cum ca tara asta n-are nicio sansa. politicienii astia spera oare intr-o depopulare? ceea ce se intampla este o calamitate, nu naturala, dar tot spre depopulare duce. a depopula, conform DEX, inseamna a distruge populatia unei tari sau a unei regiuni.

pop din depopulare

dar daca ne uitam bine, depopulare, contine cuvantul pop care e un stalp cu diverse întrebuințări, mai ales ca element de susținere sau de sprijin.  sau ne putem gandi la muzica pop, care are o larga audienta la public. si in pofida acestora, se pare ca nimeni nu ia in calcul nici sprijinul si nici strigatul.

pula din depopulare

tot depopulare contine si cuvantul pula. parerea mea e ca ne comportam ca niste pule si ne-o tragem unii altora si sfarsim istoviti si blegi. iar ei, politicienii, ne-o trag in masa. si noi stam, mai schimbam pozitia, dar tot noi ne-o luam, cu oricine am vota.

concluzie:

Dep (prescurtare de la deputat) o pula are = depopulare.

ne-o falfaie ostentativ in fata, ne striga cat sunt de potenti si ce placeri nemasurabile vom avea daca vom vota cu el sau cu celalalt, dar nu e decat un act sexual unilateral, noi stam si ei ne-o trag, iar de satisfactie nici nu poate fi vorba. dar nici viol nu-i putem spune deoarece consimtim asta prin vot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.