UK, fara rahati de caine si fara Pitzi

geanta cu cateldar azi am vazut unul (un rahat). sincer, nu prea stiu de unde pentru ca nu am vazut prea multi catei de cand sunt aici, vreo 7. eu nu-mi dau seama,oamenii astia nu au animale de companie? nu sunt rahati pe strada, dar nici oameni cu caini n-am prea vazut. vad cateodata unul la o fereastra in drumul spre gara si rar mai vad pe cate cineva plimbandu-si cainele.

in afara de asta, toate anunturile de inchiriere au specificat, fara animale de companie. oamenii astia nu iubesc animalele? am o colega din Cardiff si am s-o intreb pe ea care-i treaba. cert e ca nu au nici caini comunitari. ma gandesc cum as putea traduce asta, cred ca nici nu au idee ce inseamna. cum sa nu vezi niciun caine vagabond? cum sa nu-ti fie frica sa mergi pe strada? cum sa nu te trezesti cu o haita intreaga dupa tine si sa trebuiasca sa-ti tii cumpatul? vino in UK sa vezi cum poti sa mergi pe strada fara teama 🙂

jogging si cycling

aici lumea, adica multa lume face jogging. si o fac in ritmul lor, nu maresc pasul sau nu o iau la fuga pentru ca-i alearga vreun caine. aici se merge cu bicicleta, chiar daca ploua mult, n-au nicio treaba. si nici nu alearga niciun caine dupa roata de la bicicleta. merg pana la gara cu bicicleta, o suie apoi in tren si apoi mai departe unde au de mers. la universitate exista loc de parcare pentru biciclete. la universitate exista loc de parcare penru biciclete.

unde sunt animalutele?

pisici nu am vazut niciuna. vorbesc asa, pe strada, ca celelalte nu ies si nici nu le scoate nimeni la plimbare. pe de alta parte exista o multime de site-uri care vand animale de companie, livreaza mancare acasa pentru animalele de companie. am vazut magazine cu mancare pentru animale, dar unde sunt animalele? exista forum pentru catei, firme care se ocupa cu plimbatul cainilor sau cu supravegherea animalelor de companie, exista taxi-uri speciale pentru cei care se deplaseaza cu caini, exista antrenori personali pentru caini. deci exista caini, dar unde?

nu au Pitzi?

daca ma gandesc bine, acasa multi, sau mai adevarat multe isi iau catei ca sunt cool, mici si dragalasi si ies la plimbare cu ei in mall. aici n-am vazut vreo Pitzi in mall cu cainele in poseta de firma sau in fake-ul de firma. de fapt nu am vazut nicio Pitzi. le tin si pe astea ascunse ca si pe caini si pe pisici? nu de alta, dar cum sa curete diaree verbala? 🙂 mai sunt ceva exemplare ciudate, dar nu Pitzi. dar despre ciudatenii alta data. am cautat si magazine de Pitzi sau pentru Pitzi, dar nimic. am gasit o pensiune Pitzi in Austria, am gast o companie Pitzi in Brazilia si alte prostii, dar nici urma de magazin de Pitzi (cum sunt magazinele de animale). asta aici ca la noi Pitzi umbla libere ca si cainii comunitari 🙂

trebuie sa incerc intr-o zi frumoasa un parc sa vad cati caini si cate Pitzi gasesc acolo., poate in week end daca e frumos. apropo, a inceput sa nu mai ploua asa mult si s-a mai incalzit. e si mai frumos acum.

in orice caz o sa ma documentez si o sa va spun unde ascund astia cainii si Pitzi 🙂

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.