principality stadium cardiff

Principality Stadium Cardiff, un stadion adevarat

principality stadium cardiff
principality stadium cardiff

si pentru ca azi este o zi atat de importanta pentru Cardiff, m-am gandit sa va prezint Principality Stadium Cardiff. nu va speriati, nu am sa ma apuc sa va povestesc nimic, cuvintele sunt inutile, o sa va las sa savurati filmul de prezentare. este mai mult decat elocvent si va duce un pic in atmosfera de aici. nu sunt un fan al fotbalului, dar sunt un fan al evenimentelor de orice fel. iar un eveniment de o asemenea amploare nu poate fi trecut cu vederea, sau eu nu-l pot trece cu vederea ­čÖé

doar cateva cuvinte despre Principality Stadium

  • cunoscut si sub numele de Millenium Stadium.
  • capacitate: 74.500 locuri
  • al treilea cel mai mare stadion din Marea Britanie.
  • a fost construit in 1999 pentru Rugby World Cup.
  • constructia a inceput in 1997, a fost finalizata in 1999 si a costat ┬ú114 milioane.
  • primul meci care s-a jucat pe acest stadion a fost o partida amicala de rugby intre echipele Tarii Galilor si Africii de Sud.
  • in timpul reconstructiei Wembley Stadium, acesta a gazduit FA Cup si League Cup si de asemenea FA Community Shield.
  • stadionul are un acoperis total retractabil care poate fi deschis in 20 minute, acoperis care este sustinut de 4 catarge de 90 m inaltime.

 

evenimente pe Principality Stadium

si sunt multe evenimente importante pe Principality Stadium, incepand cu jocurile de rugby, se stie ca Wales (Tara Galilor) are mare echipa de rugby, fotbal si super concerte. de exemplu, vara asta vor concerta Robbie Williams, Coldplay (2 zile, 11 si 12 iulie), Justin Bieber. si astea-s doar cateva, cele mai importante. astea in vara. si apoi sa vedeti iar balamuc cand avem rugby, noiembrie si decembrie cand joaca echipa Tarii Galilor cu echipele din Australia, Georgia, Noua Zeelanda si Africa de Sud. atunci sa vezi iar balamuc si veselie in oras ­čÖé , asa cam ca acum. puteti sa vedeti asta in postarea Cardiff inainte de finala UEFA Chapions League.

va las sa urmariti filmul de prezentare. merita! enjoy! ­čÖé

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.