Poveste despre fidelitatea sau infidelitatea blondelor

Am sa va spun azi o poveste despre o blonda, a carei fidelitate a fost pusa sub semnul intrebarii. Pana la urma, fiecare e liber sa actioneze cum vrea, bineinteles si in functie de conjunctura si de capacitatea de a lua unele decizii.

Poveste si relaxare

Este o poveste care are loc intr-o cafenea micuta, de cartier, unde o blonda, isi lua in fiecare dimineata micul dejun, savura o cafea si un croissant, timp in care rasfoia ziarele si revistele.

Devenise o obisnuita a cafenelei, astfel incat, atunci cand n-a aparut doua zile la rand, proprietarul cafenelei a inceput sa se ingrijoreze si sa faca tot felul de scenarii, crezand ca s-a intamplat ceva rau cu ea.

Nici a treia zi n-a aparut. In schimb, in a patra zi, proprietarul o vede pe blonda, intrand in cafeneau care se afla fix vis-a-vis de cafeneaua sa. S-a simtit jignit si parasit si n-a putut sa se abtina. A fugit la ea si pe un ton ridicat si furios i-a spus cat de ingrijorat a fost pentru ea, ca i-a fost teama ca i s-a intamplat ceva rau, dar vede ca nu este decat o infidela, una care il “inseala” cu cel mai mare concurent al sau.

Blonda, inocenta si surprinsa de reactia barbatului, incepe sa se scuze si sa-i explice ca nu-i este nicicum infidela, ca nu-l inseala, ca-i este in continuare credincioasa. Ea doar a ascultat recomandarile pe care i le-a dat medicul stomatolog, care dupa ce i-a rezolvat anumite probleme dentare, a sfatuit-o sa manance cateva zile pe partea cealalta.

Concluzie: nu intotdeauna este ceea ce pare 🙂

Nu va suparati, blondelor, e doar un banc. Si pana la urma, si eu am parul blond de cele mai multe ori. Doar acum, pe timp de pandemie, mai fac unele incercari sa vad cum imi sta si cu alte culori 🙂

Pentru delectare, aveti multe bancuri, unele mai bune, altele mai slabute, unele noi, altele mai vechi, aici si aici. si in categoria funny de pe acest site. Sa cititi din ele, poate fi un mod distractiv de a mai pierde un pic timpul si, de ce nu, de a-l face sa treaca mai usor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.