nici eu n-am scapat / ANAF-ul m-a calcat

caricaturanafANAF la feminin

ANAF, din punctul meu de vedere este genul feminin. si asta pentru ca este o prostituata de prima mana. dar asta nu inseamna de lux, pentru ca nu este niciun lux sa-ti vina ANAF-ul in zilele de azi. doar ca dupa ce pleaca, platesti de parca ai avut parte de curve de lux 24 / 24, 7 / 7, toata viata. ca vine, ok, asta-i rolul ei, dar ca o adevarata curva, nu respecta nicio lege, decat pe acelea pe care nu le-ai aplicat tu corect, in viziunea ei. si vine si te taxeaza pentru amantul ei, statul roman, inglodat in datorii. datorii create de cele mai multe ori de prostituati politici, ale caror conturi nu le-a gasit nimeni niciodata, care stau un timp la odihna, ca au obosit dupa ce au dat cu jula in banii statului. a luat vreun ban statul de la astia? eu nu am auzit. am auzit de fraude de milioane, dar n-am auzit sa se fi recuperat ceva. dar statul isi trimite ANAF-ul la produs, la unii ca mine, ca tine, unde face ravagii pentru ca pe tine nu te sustine nimeni, nu ai conturi afara, tot ce ai, ai la vedere si poate sa-ti ia tot, si laptele care l-ai supt de la mama. dupa ce pleaca te intrebi daca n-ai supt cumva  de la tata 🙂 dar pana la urma, nici macar nu se poate spune ca am fortat gramatical, pentru ca Agentia, e feminin.

depo-pula-re

doamnele, reprezentante ale ANAF-ului, dragute, oameni, angajati in locul nepotrivit, si-au facut treaba. dar n-am sa aduc osanale doamnelor si nici n-am sa blamez ANAF-ul, nu asta e scopul acestei postari. oricum sunt prea obosita si scarbita. ideea e ca ma simt atat de furata, de inselata, de frustrata, de proasta. astept nerabdatoare in fiecare luna data de 25 (cand trebuie platite darile la stat), sa dau cea mai mare parte din castig statului roman, sa finantez pierderile suferite de pe urma baietilor destepti. ma simt atat de imbecila ca ajut luna de luna acest stat impertinent si hot, sa nu se prabuseasca. spuneam si pana acum, iar acum sustin cu tarie, ca tara asta trebuie depo-pula-ta, sa ramana doar hotii, sa se fure intre ei, sa vedem, ce-or sa mai fure daca plecam noi, toti prostii.

paradis fiscaloda ANAF-ului

dar pentru ca sunt un om optimist, stiu ca se poate si mai rau de atat, si pentru ca imi place sa fac haz de necaz, am avut o inspiratie de moment si am facut “Oda ANAF-ului“. asta pentru ca ANAF-ul trebuie sa fie in permanenta in mintea noastra si orice facem trebuie sa ne gandim care va fi intrepretarea ANAF-ului, cum va aplica legea in cazul nostru si cat ne va taxa, pentru a le arata ca nu m-au omorat, ca inca respir si gandesc, dar ma gandesc sa las tot aici si sa plec. sa plec intr-un loc unde oamenii sunt respectati, acolo unde business-urile sunt sustinute, iar taxele sunt folosite tot in folosul cetateanului, celui care plateste si care munceste si nu sunt furt la drumul mare pentru a sustine pierderile de pe urma unor politicieni parveniti. acolo unde sa nu ma simt un proscris.

astfel a aparut “Oda ANAF-ului“. si nu uitati, daca voi nu puteti, trimiteti-va copiii afara, la studii, sa se integreze mai bine si mai repede in sistemul lor, spuneti-le sa plece si nici sa nu intoarca macar capul 🙂

incercati la study abroad, sunt foarte profi.

si mai aveti mai jos cateva link-uri sa vedeti cum a actionat ANAF-ul, cata prostie necontrolata:

abuziv, tot abuziv, iar abuziv, prostie marca ANAF sau cum sustine ANAF afacerile romanesti.

si exemplele pot continua, dar totul e inutil … va astept sa cititi “Oda ANAF-ului” si eventual sa-mi trimiteti parerile voastre sau un “like” daca v-ati distrat 🙂

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.