demisie sau dictatura?

401_fullsize_corruptionmai urmeaza ceva pentru tara asta? multi m-au judecat si chiar m-au condamnat (ce aiurea suna azi cuvintele astea, desi folosite in cu totul alt context) cand am spus “fugiti cat va tin piciorele, tara asta n-are nicio sansa  sau daca voi nu puteti, trimiteti-va copiii afara” sau cand i-am spus unicului copil sa plece si sa nu intoarca capul. cu fiecare zi ce trece, cu fiecare mizerie, cu fiecare hotie si excrocherie care se intampla in tara asta, realizez, cu parere de rau, ca am avut dreptate.

nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat, nici macar mie, cu pesimismul meu in ceea ce priveste viitorul acestei tari, nu pot sa realizez cum ne-au batut la curu’ gol cu funia uda, cum si-au batut joc si continua s-o faca de toti oamenii de bun simt. este absolut incalificabil ceea ce s-a intamplat. stiam de mult ca sunt hoti, ca nesimtirea lor este fara limite, dar realizati cat de vinovati sunt, cat de corupti, cat au furat, daca au pus in pericol tot ceea ce s-a obtinut cu greu, cu foarte greu, tot ei opunandu-se la progres, in ultimii ani?

nu-mi gasesc cuvintele de atata indignare, e 5:28 dimineata, ma uit la Digi 24 (ascult si scriu si ma mai si uit din cand in cand). indivizii astia prin actiunea lor au afectat structura acelei democratii si asa fragile, au subrezit definitiv structura statului de drept, care va mai fi evolutia democratiei post comuniste? involutie totala!!!

nu mai scriu, mi-e greu sa-mi gasesc cuvintele, nu-mi vine sa cred, daca eu sunt atat de dezamagita, oare cum sunteti voi, cei care sunteti acolo, care ati ramas acolo cu buna creinta ca va fi mai bine, ca va veni schimbarea aceea in bine. a venit, dar nu pentru voi, pentru noi, pentru copiii nostri… imi vine sa plang, imi vine sa urlu, de suparare, de indignare… NU POT SA CRED!!!

ce-o sa urmeze? nimic bun. ganditi-va la toti banii care vor trebui recuperati, acei bani care trebuiau confiscati de la ei si care nu vor mai fi recuperati (nu ca s-ar fi recuperat mare lucru pana acum). stiti de unde-i vor lua? de la prostii care muncesc. sa vedeti ce activitate in forta va avea acum ANAF-ul, sa vedeti ce misiuni si ce target-uri vor avea. vom plati cu varf si indesat, noi prostii, cei care am ramas in tara, care avem o mica sau mai mare afacere cinstita. sa vedeti ce obraznici vor fi angajatii de la ANAF si cum vor cauta fiecare bonulet, fiecare factura, nu cumva sa eludezi statul cu 1 leu. si apoi iti vor pune penalitati de dinainte de infiintarea firmei si pana in ziua de apoi.

dar stiti care ar fi cea mai tare chestie? sa demisioneze dimineata. demisioneaza si pleaca curati la alte furturi, cat or mai avea de unde. dar raman curati, conform codului penal. mi-e atat de scarba. dar nu, nu se lasa ei asa usor, urmeaza didctatura… cred ca o sa cer azil politic…

sunt voci pe net care-i acuza pe cei ce n-au votat. eu bag mana-n foc si nu ma ard, ca si daca ar fi votat 100% tot astia ar fi iesit. era absolut necesar sa iasa ei, au dat legea si acum se poate intampla orice pentru ca nu-i mai intereseaza.

inca ceva si ma duc la culcare, s-a facut 6:21 intre timp) opozitia nu a zis nimic. a stranutat macar vreunul? pe cine sa alegi? nu avem clasa politica, tot ce-i acolo e putred, mancat de viermi, ar trebui reconstruit totul de la inceput. cand? cu cine? ma culc… ultimul sa stinga lumina…

Leave a Reply

Your email address will not be published.