blogul Luizei Daneliuc

timpam rasfoit blogul Luizei. mi se pare foarte tare. mi se pare uluitoare combinaia intre intre contabil si arta. si desi am inteles treaba cu experienta “obscura”, foarte misto si demn de urmat, totusi mi se pare un pic ironic modul de atribuire al profesiei, respectiv “contabila cu suflet de artist”, ”contabila spune”, contabila renoveaza”.

mai mult decat o simpla contabila

din tot ce ai descris acolo despre studii si echivalari si avizari si autorizari, e clar ca nu esti un simplu contabil. si totusi incerci sa minimizezi. nu inteleg de ce. ok, nici eu nu sunt de acord sa ma laud singura, ci fac si las pe altii sa aprecieze, dar parca esti mult prea modesta. un simplu contabil cred ca nu poate mai mult decat o contabilitate primara, sa bage niste cifre in niste conturi si coloane. bine ca ai pus poza, ca pana sa citesc din articole,  imi inchipuiam un contabil din acela cu mansete, maneci (nu stiu exact cum sa le spun), cele care le puneau odata peste imbracaminte, pe maini, de la incheietura mainii pana la coate, contabilii din institutiile publice. daca ma gandesc bine, cred ca in institutiile publice asta e singura schimbare, au renuntata la mansete. dar sa revenim. adevarul e ca atunci cand eu am intalnire cu contabila, evit sa spun asta, spun ca am intalnire cu Ria, pentru ca nu mi se pare potrivit sa spun ca am intalnire cu contabila. mie mi se pare ca e mult mai mult decat atat, ca nu ma ajuta doar sa-mi tina evidentele contabile, imi da sfaturi in ceea ce priveste cashflow-ul, ma anunta ce schimbari au loc, ii cer sfatul in diferite situatii, ma ajuta cu actele pentru dosarele pentru banci, pentru licitatii, facem simulari in ceea ce priveste profitul. eu nu cred ca un simplu contabil poate acoperi o plaja atat de larga. iar din ceea ce scri pe blog se vede clar ca esti mai mult decat un simplu contabil. si mai faci si multe chestii gratuit si incerci sa ajuti si studentii (am vrut sa spun tinerii, dar si tu esti foarte tanara) si mai faci si contabilitate gratuit pentru ONG-uri si esti foarte tare. si scrii foarte frumos si funny despre orice, chiar si despre tepe 🙂

m-a delectat sa rasfoiesc blogul tau si cand nu o sa fiu hotarata unde sa plec in concediu, am sa caut un sfat pe blogul tau si sunt sigura ca n-am sa dau gres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.