avem presedinte neamț

Memorialul Renasterii zis Țeapade obicei nu scriu cu diacritice pentru ca e cam comlicat, sunt tot felul de combinatii de taste pe care n-am chef sa le tin minte si le incurc si ma enerveaza, dar acum e necesar. de fapt n-am sa folosesc decat ț.

[ne-am ț]epuit?

oare sloganul electoral Romania lucrului bine facut reflecta cat de bine ne-o va face si domnul Iohannis? dar macar a fost sincer, iar acum noi ateptam sa vedem cat de bine ne va face la taxe, cat de bine ne va face la pensii, cat de bine ne va face la cultura, cat de bine ne va face la invatamant cat de bine ne va face la sanatate. oare ce nationalitate va avea in noul guvern ministrul culturii?

pana si monumentul contemporan din Piata Revolutiei e o mare țeapa. ni s-a spus si ni s-a aratat totul pe fata, de mult timp, oare ce nu intelegem noi?

sau nu [ne-am ț]epuit?

se spune că germanii (nemtii) sunt consideraţi un popor care face reguli, le respectă şi le aplică, extrem de muncitori, punctuali şi, mai presus de toate, eficienţi. domnule Iohannis, eu sper ca viata in Romania nu va degradat intr-atat incat sa ajungem la concluzia ca roman sau neamț, noi ne-am țepuit iar. totusi cred ca va fi foarte greu sa scapati de eticheta Basescu. dar macar e un inceput, nu sunteti un Escu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.