24 august 1947 – s-a nascut Paulo Coelho

Coelhoazi m-am oprit la Paulo Coelho e un curent. am citit mare parte din cartile lui, nu pentru ca as fi fost mare fan, dar pentru ca a fost o adevarata moda la un moment dat si pentru ca, din punctul meu de vedere, cartile lui au un mare avantaj, acela de a te face sa incerci sa vezi oarecum in spatele lucrurilor si evenimentelor, dar in acelasi timp pot fi si o lectura interesanta, nu foarte grea. sincer, cred ca asta e marele avantaj al lui Coelho, spune lucruri interensante, filozofii despre viata, pe intelesul tuturor. chiar va recomand, in cazul in care nu l-ati descoperit inca. cateva titluri, dar sunt multe altele: Alchimistul, Diavolul si domnisoara Prym, Unsprezece minute, Veronica se hotaraste sa moara, Al cincilea munte

chiar daca l-am ales pe Coelho pentru aceasta zi, trebuie sa scriu aici de Yasser Arafat, președinte al Organizației pentru Eliberarea Palestinei din 1969 până la moartea sa în 2004, o perioadă tumultuoasă în care au predominat ciocnirile cu Israelul, tara vecină. in 1994 obtine premiul Nobel pentru pace.

pentru fanii seriei Harry Potter, il mentionez aici si pe Rupert Grint, iar pentru fanii CSI: NY, pe Carmine Giovinazzo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.