neuroni la barbati si femei

un neuron dezorientat si ratacit

neuroni la barbati si femei
neuroni la barbati si femei

intuneric bezna… creierul unui barbat… un neuron singur si ratacit… pustiu si intuneric…

apare un neuron grabi. in graba lui, cand trece pe langa celalalat ii observa si i e adreseaza cu stupoare: tu esti oligofren? ce cauti aici? vino jos! acolo-i toata lumea…

morala: nu numai neuronul unei blonde sufera de singuratate 🙂 🙂 🙂

totusi niste studii ne arata ca: “Neuronul este unitatea anatomica, functionala si metabolica a sistemului nervos. Practic este o celula adaptata receptionarii si transmiterii informatiei (sub forma de impuls nervos, prin intermediul unor mici diferente de potential de la nivelul legaturilor dintre aceste celule).

Cercetari recente arata ca stimularea unui singur neuron poate determina un raspuns la nivelul comportamentului individului, contrar dogmei standard conform careia pentru a declansa un raspuns, este nevoie de stimularea mai multor neuroni (de ordinul miilor).”

asa ca lucrurile sunt discutabile, cercetarile continua 🙂 si poate n-o sa mai radem de neuronul singuratic, ratacit si oligofren…

puteti citi tot articolul aici.

si sa mai stiti ca “Un studiu publicat recent în revista Nature susține că indivizii de sex masculin sunt înzestrați cu neuroni dedicați exclusiv căutării de sex, chiar cu prețul renunțării la hrană.”… asa ca dragii de ei, barbatii, nu au nicio vina, doar neuronii lor speciali sunt de vina 🙂 . numai ca nu se prea potriveste cu ideea ca dragostea trece prin stomac 🙂 . aveti aici tot articolul.

si daca vreti si alte bancuri si alte chestii mai mult sau mai putin simpatice gasiti in categoria funny. enjoy! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.