dimensiunea conteaza. punct.

dimensiunea conteazade cate ori am auzit expresia dimensiunea nu conteaza, conteaza sa fie jucausa. cred ca e o expresie inventata de cei cu o dimensiune departe de a fi o vana adevarata. da e important sa stii ce ai de facut cu ea, unde si cand sa ti-o bagi, dar credeti-ma ca si dimensiunea conteaza mult, foarte mult. am probat tot felul de madulare (dar n-am exagerat) si mai scurte si mai lungi, si mai subtiri si mai groase, mai incovoiate, mai noduroase. toate foarte dornice de joaca. nu sunt vreo miss, dar am avut tot ce-am vrut si mi-am dorit, in relatii mai lungi sau mai scurte, one night stand.

experimentati!

din punctul meu de vedere trebuie sa experimentati orice, sa nu ratati nimic din ceea ce vi se ofera, sa nu sariti nimic pentru ca nu va va ridica nimeni statuie. daca relatia se reduce doar la sex, atunci nu-ti trebuie decat o pula zdravana (nu vreun simulacru de pula) care sa te invarta pe toate partile. in acest caz doar dimensiunea conteaza. daca nutresti si ceva sentimente pentru purtator, atunci dimensiunea se mai poate reduce pentru ca intervin alte conexiuni, alte valente si nu mai e nevoie sa fie de dimensiuni considerabile, dar nu trebuie facut rabat prea mare. si eu m-am amagit ca dimensiunea nu conteaza, dar cand trec fiorii de la inceput, cand intervine rutina, e foarte important ca partenerul sa aiba o dimensiune medie spre mare si sa fie meserias pentru ca altfel nu prea mai ai chef sa ti-o tragi.

grosime / lungime

cand vorbesc despre dimensiune ma gandesc mai mult la grosime, si lungimea nu trebuie sa lase de dorit, dar grosimea e mai importanta. daca e prea lunga nici macar cand e in erectie maxima nu e stanca, pe cand grosimea ii da o altfel de postura, mult mai ferma, beton. ideal este sa intalnesti un tip cu care sa existe o chimie speciala si care sa aiba si o dimensiune considerabila. e Raiul pe pamant sexul cu un astfel de tip. dar nu sta intr-o relatie, daca stii ca nu are niciun viitor daca intervine rutina. iubiti-va, distrati-va la maxim, faceti sex pana la epuizare (a lui sau a ta), dar puneti capat relatiei cand intervine rutina. cand ati epuizat toate pozitiile, toate cuvintele frumoase sau dirty, toate locatiile, toate fanteziile. doar asa o sa ramaneti amandoi cu amintiri extraordinare. da exista astfel de relatii si nu le stricati tragand de ele cand nu mai merge. si nu va sfiiti sa cautati.

discretie

daca stiti sa fiti discrete, nu va stie nici cerul nici pamantul, cautati acel tip cu dimensiune considerabila, daca e mare, e ideal, care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu voi si nu ratati relatia cu el pentru ca o relatie de genul asta va poate incarca bateriile pentru mult, mult timp si pentru ca, asa cum am mai spus, nimeni n-o sa va ridice statuie, iar boul de zi de zi de langa tine nu va ezita nicio clipa sa si-o traga cu prietena ta, sau cu tipa de la bar, sau cu colega cu care a plecat in delegatie sau cu oricine i se ofera. si nu bagati mana in foc pentru nimeni ca sigur va ardeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.