despre sex

probleme de concentraree timpul sa ma apuc sa scriu si despre asta, doar am zis ca vreau sa va povestesc de toate. la aceasta categorie am sa scriu despre dragoste si sex, despre sex si sex, despre mine, despre tine. despre voi. o sa scriu povestea mea, a ta, a voastra.

este un vers intr-o piesa fara regine nu exista regi. cineva a spus acelasi lucru un pic altfel, fara vagine nu exista regi. de aici mi-a venit si ideea cu regi, regine si vagine.

femeile sunt curve

de ce femeile sunt curve daca au mai multe relatii, pe rand sau in acelasi timp? de ce noi nu avem voie sa experimentam? de ce noi n-avem voie sa facem sex doar ca ne-a picat cu tronc un tip? de ce noi nu putem sa nu stim nici macar numele tipului cu care tocmai ne-am tras-o?  de ce noi suntem curve daca ne-o tragem in fiecare zi cu un alt tip?

barbatii sunt potenti

de ce ei sunt potenti daca si-o trag cu cat mai multe femei iar noi suntem curve daca ne-o tragem cat de des cu tipi diferiti?

deci voi povesti aici cu cine mi-am tras-o, cu cine m-am iubit, cu cine n-am reusit sa mi-o trag. am sa scriu toate nebuniile pe care le-am facut sau nu, care mi-au trecut prin cap sau pe care nici n-am indraznit sa mi le imaginez. despre cat de potenti sunt unii, despre cat de potenti se cred altii si despre impotenti. va invit si pe voi si daca aveti ceva interesant sau jenant sau  nebun sau indecent de spus. pot scrie eu pentru voi sau pot posta direct povestea voastra daca asta va doriti.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.