Cum alegi un nume pentru blogul tau?

cum sa-ti alegi un nume pentru blog?

foarte, foarte greu sa alegi un nume pentru blog ­čÖé

desi am ales un nume, care mi s-a parut mie bun, chiar excelent, tot nu sunt convinsa ca e acela.

primele incercari de a gasi un nume pentru blog…

m-am gandit intai la punctedevedere. ideea era ca ma gandeam ca voi scrie vrute si nevrute, experiente de viata, pareri despre una-alta, unii-altii. mi s-a parut foarte bun, poate un pic jurnalistic. dar era luat. ramanand la aceeasi idee, m-am gandit la punctedevederelavedere, dar mi s-a parut foarte lung si am renuntat la idee.

apoi m-am gandit la coolsirecul. dar aici am avut doua probleme. intai nu da bine si apoi nu prea ma aranja recul. conform DEX, reprezinta o miscare indarat,  ceea ce nu mi s-a parut ca ma caracterizeaza, nu mi s-a parut cool, asa am renuntat si la asta.

am vrut sa-i spun regireginesivagine. dar n-am avut vana sa-i spun asa. inca mi se pare un nume excelent, insa m-am gandit ca nu as vrea sa se interpreteze ca ma cred vreo Carrie Bradshaw a Romaniei (Sex and the City). am sa va povestesc intr-o alta postare de unde mi-a venit ideea asta. cert e ca voi scrie si despre vagine.

am mai vrut povesticucantec. ma gandeam sa asociez postarile, in functie de subiect, cu un cantec potrivit si sa dau trimitere la el. dar o pot face oricum.

m-am mai gandit la carpediem, desi eram convinsa ca era luat. totusi am verificat. pana la urma, cine nu crede ca viata (clipa) trebuie traita, la maxim pe cat posibil, cred ca ar trebui sa-si revizuiasca un pic punctul de vedere. mai vorbim despre asta.

si numele castigator a fost…

am ajuns la cocktailantistress. am sa va spun intr-o alta postare cum am ajuns la concluzia ca este cel mai porivit pentru subiectele pe care le voi aborda.

dar pentru ca imi plac foarte mult si celelelte nume la care m-am gandit, le voi folosi pentru numele categoriilor din acest blog.

cam asa a fost cu alesul numelui pentru acest blog. am detaliat in postarea “de ce cocktailantistress?” motivele pentru care cocktailantistress a fost numele castigator ­čÖé

am selectat pentru voi si alte cateva articole pentru un sfat daca va incurcati in alegerea unui nume pemtru blog. aveti aici, aici si aici . sper sa va fie de folos!

vorbim curand ­čÖé

2 comments

 1. Celor care vor să-și găseasca numele potrivit de blog le ofer personal următoarele idei:
  1. Citi╚Ťi o carte (sau un articol) pentru a descoperi un nume inteligent de blog
  2. R─âsfoi╚Ťi dic╚Ťionarul
  3. ├Äncerca╚Ťi aliterarea, pentru a veni cu un nume de blog captivant
  4. G─âsi╚Ťi un bun joc de cuvinte
  5. Folosi╚Ťi umorul pentru a numi un blog
  6. Cuvintele f─âr─â leg─âtur─â sunt memorabile
  7. Folosi╚Ťi-v─â propriul nume (sau porecl─â)
  Sper s─â v─â fie de folos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.