ce sarbatorim?

eminescu---politica-ignoranta-descompunerea-tariicica sarbatorim ziua Romaniei. ce sarbatorim pana la urma? unii spun ca sarbatorim 97 de ani de la unirea principatelor romane. ok. sau 25 de ani de cand se sarbatoreste pe 1 decembrie ziua unirii principatelor romane. ok si asta.

ce sarbatorim

dar de fapt ce sarbatorim? sau ce vedem? vedem niste gusati si niste imbuibati care profita de aceasta zi pentru a mai da niste pomeni electorale; sarbatorim o adunatura de prosti care se bucura de aceste pomeni electorale pentru care se inghesuie si-si dau coate, mai ceva decat atunci cand stau la coada sa pupe cine stie ce moaste; sarbatorim intreaga activitate de 25 de ani a politicienilor romani, sarbatorim 25 de ani de hotie si de legi date in favoarea lor; sarbatorim marirea salariilor demnitarilor; sarbatorim numarul record al pensionarilor (5,4 milioane) in raport cu numarul celor care muncesc in tara (6  milioane); sarbatorim un salariu net minim pe economie de 174,6 euro (al doilea loc din coada in UE, ne-au luat bulgarii ); sarbatorim un numar de aproximativ 4 milioane de romani plecati la munca in strainatate; sarbatorim procente record la neabsolvirea examenului de bacalaureat; sarbatorim 646 km de autostrada in 25 de ani (din care, 126 – Pitesti si Cernavoda – erau inainte de ’89); sarbatorim 67 de spitale inchise de guvern; sarbatorim o alocatie de 42 ron pentru un copil (sub 10 euro); sarbatorim ca un puscarias este mai bine hranit decat un bolnav; sarbatorim inalti preasfintiti care nu vin neinvitati sa citeasca mortilor; sarbatorim inaltarea catredalei neamului; sarbatorim canele tv cu emisiuni care promoveaza, curvele si incultura; sarbatorim nenumarate carti publicate in inchisoare de persoane care au citit mai putine carti decat au scris; sarbatorim conturi imense ale baietilor destepti de care nu se atinge nimeni; sarbatorim plagiatul; sarbatorim taxe si impozite covarsitoare … si lista ar putea continua mult, dar inutil. cu totii vedem toate astea, dar atat, nu se intampla nimic. gresesc, nu nimic, se intampla exact ceea ce am enumerat mai sus. si se intampla de 25 de ani, iar noi tot sarbatorim tot de 25 de ani.

ce nu sarbatorim

ce nu sarbatorim? nu sarbatorim olimpicii romani cu valoare internationala pentru ca pentru ei nu se gaseste o emisiune in care sa fie promovati; nu sarbatorim valori muzicale adevarate pentru ca acestea nu au loc de manelisti; nu sarbatorim lansari de carte pentru ca lansam cartile puscariasilor; nu sarbatorim productia de legume si fructe pentru ca nu mai are cine sa lucreze pamantul; nu sarbatorim … nu stiu ce nu mai sarbatorim, dar oricum totul nu-i dect vorbarie goala. nimeni nu ma baga in seama, cum nu te baga nici pe tine.

asa ca haideti sa sarbatorim! traiasca Romania corupta! traiasca descompunerea si depopularea Romaniei! traiasca ignoranta, a lor si a noastra! traiasca!

democratia-ne-garanteaza-ceea-ce-meritam

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.