6 august 1881 – s-a nascut inventatorul penicilinei, Alexander Fleming

 

Alexander Fleming

Alexander Fleming e de departe cea mai importanta persoana nascuta in aceasta zi (parerea mea). daca m-as lua dupa cate vizualizari va avea acesta postare, probabil ca m-as fi gandit la cineva celebru si contemporan. totusi ma gandesc  ca poate din intamplare dati peste postarea asta si gasiti interesant sa cititi si poate chiar sa ii mai informati si pe altii. http://todayinsci.com/F/Fleming_Alexander/FlemingAlexander-Quotations.htmhttp://www.coltulcolectionarului.ro/blog/wordpress/alexander-fleming-de-andre-maurois/http://biografii.famouswhy.ro/alexander_fleming/http://www.famousbirthdays.com/people/alexander-fleming.html

asta nu inseamna ca nu putem aminti si alte nume: Monica Davidescu (1972) (actrita), Robert Mitchum (1917) (actor), Regina Carter (1966) (violonista), pentru ascultatorii de jazz si nu numai.

si mai e si Geri Halliwell (1972), fosta Spice Girls si a carei piesa “It’s Raining Man” mi-a placut foarte tare. si daca va intereseaza yoga, gasiti pe amazon, Geri halliwell – Body Yoga (DVD)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.