insomnie

impotentasa-mi bag piciorele ca nu pot sa dorm. si dimineata n-o sa pot sa ma trezesc si o sa fiu isterica toata ziua daca nu reusesc sa ma odihnesc. oricum stau cam prost la capitolul somn.

Raposatu’ si Curva la mall

de fapt am atipit si l-am visat pe Raposatu’ si pe Curva aia pentru care m-a lasat. erau undeva la un mall, un magazin, nu stiu exact. si am batut-o de s-a cacat pe ea. iar el stiti ce a facut? intai s-a uitat stupefiat si apoi a plecat ca un las. ar fi trebuit sa ma trezesc macar satisfacuta ca i-am tras-o Curvei, dar n-a fost asa. si stiu de ce n-a fost asa. pentru ca dupa ce am divortat si dupa ce timp de un an intreg imbecilul a negat tot (asta pana cand prostul mi-a oferit pe tava dovada concreta si nu a mai avut cum sa nege), m-am intalnit cu ei la mall si regret si in ziua de azi ca nu i-am aplicat Curvei o corectie pe care s-o tina minte toata viata. dar tot i-am tras-o. i-am vazut de la spate, m-am dus dupa ei si cand ea se uita la niste rochii, am intrebat-o candid daca isi cauta rochie de mireasa. stupefactie. mi-a raspuns intr-un final ca isi cauta rochie de inmormantare. a fost randul meu sa fiu nedumerita, intr-o fractiune de secunda mi-au trecut 1000 de chestii prin cap: i-a murit lui Raposatu’ sculicica si vrea sa poarte doliu, ia murit ei libidoul, i-a murit Curvei si singurul neuron pe care il avea. am aflat mai tarziu de la altii ca-i murise tatal, iar Raposatu’ o consola, cum o consolase si cand a divortat ea.

impotenta

nu stiu ce-o fi fost in capul meu, ca sculicica lui Raposatu’ murise cu aproximativ 7 ani inainte sa divortam. si nu ca nu ar fi vrut, dar nu i se mai scula nici cu rugaminti, nici cu lumanari aprinse, nici cu tamaie, nici cu vin rosu, nici cu telina, cu nimic. o fi reusit ea vreo minune sau poate-i dadea viagra si il trata in acelasi timp pentru tensiune. am uitat sa va soun, Curva e doctorita, de laborator, de obicei trateaza sifilis, dar in particular si de impotenta. dar sa revenim la intalnire, Curva cu atitudine ofensiva, dar ii tremura vocea si se vedea clar ca se caca pe ea de frica pentru ca nu putea anticipa urmatoarea mea miscare. dar nu i-am spus decat ca ii voi face o vizita la policlinica. e mult de atunci, dar am s-o fac o data, cand se va astepta mai putin. iar Raposatu’ a disparut ca in ceata. l-am intalnit mai apoi pe scari, i-am spus unde isi poate gasi Curva si ca acum e incontestabil caracterul lui de cacat. dar imi pare rau si in ziua de azi ca nu am troznit Curva.

dupa intalnire am dat 5 telefoane, trebuia sa povestesc, adrenalina era la cote maxime. unul dintre telefoane, la ex-ul Curvei 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.