cata prostie?

povestiri din criptaca sa nu existe confuzii, Raposatu’ este acel individ cu care am fost casatorita 25 de ani. si desi nu merita sa fie pomenit, desi se spune ca despre morti numai de bine, eu il voi pomeni cat se poate de bine si de des, mai des decat merita, dar merita tot ce voi povesti aici, la acesta categorie.

la divort

cand am divortat, el a ramas cu firma lui,  eu cu alta in care am ramas cu 80% in urma divortului, 20% avand un alt actionar. el mai era actionar in alte doua firme, de care eu am uitat total in nebunia divortului, iar el a mers blat. apoi el s-a mai asociat cu cineva si i-a dat 50% din firma. azi am avut licitatie. ghici cine a participat, eu si el. s-a bagat ca prostul, desi nu avea produsele corespunzatoare si nu a realizat nimic altceva decat sa ma faca sa cobor pretul si sa-mi diminuez castigul. idiotul nu e in stare sa-si dea seama ca din orice punct de vedere am privi, nu face decat sa-si priveze fiul de un castig mai mare. daca ar fi castigat el, castigul s-ar imparti la 2 (cu celalat actionar), in schim la mine ar fi fost 80%. sau daca m-a obligat sa scad pretul, n-a facut decat sa diminueze castigul pe care in final l-ar fi avut K (ii voi spune aici K, filui meu).

capusa

dar ce sa gandeasca, el n-a gandit niciodata, el doar a consumat. a fost o capusa, o lipitoare. n-a dat bani in casa. cand veneau facturile de plata ori imi cerea bani, ori ma punea sa depun in banca sa plateasca pe internet bancking. avea dublura la card si avea si dispozitivul acela pentru a face platile de pe PC. daca il rugam sa cumpere ceva, trebuia sa-i dau si bani. nu cumpara nimic, decat fructele pe care le manca tot el (ii mai dadea si lui K din ele cand era K acasa).  meditatiile lui K tot eu le plateam. concediile tot eu le plateam. Raposatu’, nu facea decat sa aiba pretentii (dar despre asta intr-o alta postare).

idiot

cat de idiot poate fi cineva ca sa liciteze impotriva fiului sau? desi ma astept la orice de la el, nu pot sa nu fiu constrenata si indignata. mie una, nu-mi trebuie nimic, am tot ce-mi trebuie, dar K e la inceput de drum si are nevoie de multe, foarte multe. dar ce stie Raposatu’, el e in lumea lui. si daca l-ar intreba cineva, ar spune ca habar n-a avut, ca Rin (asociatul) a manageriat asta si el nu stie nimic. daca s-ar fi gandit vreun pic la K, ar fi pus conditia de la inceput, cand a cedat actiunile, sa nu ma calce niciodata la vreun client. e oricum plina piata de concurenti, dar e si loc pentru toata lumea. insa prostul nu gandeste, prostul are un singur interes, sa aiba bani sa-si satisfaca placerile si curvele. a se observa ca la el curvele se satisfac doar cu bani. dar si despre asta mai pe larg, curand.

iar acum credeti ca-i vreo diferenta? nu, el nu a scapat doar de mine, a scapat si de K. stiti la ce se rezuma relatia lor? vorbesc din cand in cand la telefon si cand K e in Bucuresti se vad de vreo 2 -3 ori. atat. in rest, nimic. bani de studii, de cheltuiala, de transport, de mancare, nimic, nu contribuie cu nimic.

si dupa ce ca nu da, mai si ia. oare nu-i e rusine? oare doarme noaptea? intrebarile sunt retorice. nu-i este rusine si credeti-ma ca dosrme, doarme atat de adanc, ca zici ca-i mort.

revin curand cu povestiri din cripta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.