apropo de impotenta

peniscopnu sunt ceea ce se numeste rea de musca. cand am avut a fost bine, cand n-am avut n-am fost isterica. pot sa fiu isterica indiferent de asta ­čÖé

7 ani fara sex in casa

dar am scris in insomnia zilele trecute ca lui Raposatu’ ii murise barbatia (azi n-am nervii intinsi, scriu mai cenzurat :)) din punctul meu de vedere, sexul e un lucru important intr-o casnicie, dar nu atat de important dupa 18 ani. adica se poate trai si fara daca exista alte conexiuni mai puternice. o data cand am vrut sa ne-o tragem nu i s-a mai sculat. el a fost extrem de afectat, a facut crize, a spus ca suntem acum ca fratii, si nu mai stiu ce alte aberatii. l-am asigurat ca nu-i nicio problema, am fost extrem de intelegatoare si de delicata. se putea sa fie o intamplare, dar sincer eu una n-am mai incercat nimic pentru a nu-l pune intr-o situatie naspa daca nu reusea iar. am asteptat de la el sa faca un gest, dar nu s-a intamplat. greseala majora, am incercat sa-l menajez, n-am mai deschis subiectul, mai ales ca eu credeam ca ne leaga alte lucruri mult mai trainice si mai importante. prostie de proportii, eu il menajam si Curva il scula din morti. hai ca asta chiar impune isterie. eu delicata, evitam subiectul sa nu se simta complexat, incercam sa ma fac ca nici nu exista asa ceva, imi bazam relatia pe o multime de alte chestii care credeti-ma, dupa 18 ani de casnicie chiar sunt o multime de lucruri care sa compenseze o astfel de lipsa. dar nu, trebuia sa-l duc la psiholog, la consiliere, la doctor, oriunde sa incerc sa rezolv problema. dar asta-i marea mea problema, cand tin la cineva, fac tot posibilul sa-l menajez, dar clar nu asta e cea mai buna solutie. iar prostu’ n-a inteles nimic si n-a fost in stare sa aprecieze. si apoi, cum sa nu fiu isterica cand aflu ca are o relatie cu Curva?

Curva la comanda

cand am aflat am izbucnit efectiv, am luat foc, l-am luat de coaie si l-am intrebat daca la ea i se scoala, l-am intrebat daca i se scoala la comanda, daca ea isi pune uniforma (medic la o unitate militara) si ii comanda sus si i se scoal si la loc comanda si i se culca. trege-mi-o si i-o trage, pe loc repaus si iar i se culca. poate avea Curva alte metode, bulane pe spinare, catuse, nu mi-am dat seama ca ii plac chestiile astea. el poza tot timpul in tipul intelectual, citit, vorbea foarte corect si te corecta, chiar in public, daca greseai, el era tipul perfect, care nu greseste, superior. nu stiu ce mi-a venit o data cand eram intr-un concediu, i-am trimis un mesaj semi-dirty (n-am indraznit dirty de-a dreptul) si am fost atentionata pe un ton foarte ferm si dojenitor ca nu e frumos sa vorbesc asa. eu eram copilul tampit care facea prostii, iar el era parintele responsabil care-mi facea mie educatie. cam asta era relatia noastra in general. dar am acceptat-o pentru ca eu credeam ca exista alte valori. dar despre asta alta data.

sot intretinut

pe de alta parte, daca tot nu ne-o mai trageam, tot il interesau alte curve (asta nu-i prima, dar ajung si la cealalta alta data), de ce nu m-a lasat mai devreme ai pentru ce a mai stat cu mine? pentru ca spera ca eu sa nu aflu si pozitia de intretinut era foarte comoda pentru el. de fapt nu stiu ce cuvant i se potriveste pentru ca intretinut, inseamna ca ofera si ceva in schimb, adica servicii sexuale. dar ce servicii sexuale sa ofere sculicica bleaga? si nu-i asta prostie adevarata? si nefe si cu banii luati ­čÖé

pana la urma, eu l-am menajat si el mi-a tras-o cu varf si indesat :), fara nicio remuscare, si foarte inocent ma intreba ce m-a apucat. eu nu cred ca am intalnit om mai prefacut si mai ordinar ca acesta cu care am trait 25 de ani sub acelasi acoperis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.